Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Flere og flere danske hjem bliver i dag styret via telefonen. Her snakker vi både alarmsystem, lyset i hjemmet, alle de hårde hvidevare og sågar varmen i huset. Men hvad kræver det er af de forskellige elementer i hjemmet, og hvad kræver det af telefonen? Vi har lavet en kort guide her, over de mest populære smart alarmer til hjemmet.

Der findes flere forskellige alarmsystemer som kan betjenes via smartphonen, med deres egen udviklede app. Med et alarmsystem fra Verisur har du mulighed for at tjekke som systemet er koblet til eller fra, samt et live billede af hjemmet via kameraet. Systemet er koblet op til hjemmets trådløse netværk, og på den måde har du direkte kontakt med din bolig. Alarmsystemet fra Sikkerthjem, har du ligeledes mulighed for at koble systemet til og fra via deres egen app, S5 touch. Dog fungere fra og tilkoblingen via sms. I den store pakke fra Sikkerthjem, medfølger et kamera, som sender live billede af hjemme, på samme måde som Verisure. De store forskelle mellem disse to systemer er prisen og at det ikke er et vagtværn tilknyttet ved Sikkerthjem. Her ringer systemet op til 5 pre-installeret telefonnumre, hvis systemet går i gang.

Krav til telefonen

For at kunne benytte de forskellige apps kræver det først for fremmest en iPhone, da programmerne kun er udviklet til iOS på nuværende tidspunkt. Derudover kræver det et godt og stabilt 3g net, som er aktivt flere steder i landet. Det sætte også nogle krav til mobiltelefonens antenne. Derfor bør du sammenlign mobiltelefonernes antenner, inden du køber din næste telefon. Du bør også gå efter en telefon du føler dig tryg ved og kan finde ud af at brug. Pas på med at gå fra et styresystem til et andet, det kræver tilvænning, og det kan tage tid.