Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Den digitale verden har ændret mange børns liv. De sidder lang tid foran skærmen, og det har gjort at nogle ting ved barndommen er anderledes end førhen. Derfor kan det være sundt for børn, hvis du har en have. Det giver mulighed for aktivitet og leg. Her kan du læse om, hvorfor det er sundt for dine børn med en have. Hvis du har en bil, kan du få en græsarmering. På denne måde kan bilen køre lettere i haven, og du vil passe bedre på dine børn. Se mere på https://graesarmering.dk/.

Mere fysisk aktivitet i hverdagen

Som sagt er den fysiske aktivitet nedsat hos børn. Der er nemlig mange andre måder, man kan bruge sin tid. Fx bruger mange børn tid på spil. Det kan være okay, at dit barn bruger tid på fx telefonen. Men du skal huske at sætte begrænsninger. Børn skal være børn, og det er vigtigt med fysisk aktivitet i hverdagen. Derfor er det sundt for børn med en have. På denne måde kan de komme ud og lege. Køb fx en trampolin. Så kan dit barn lege, have det sjovt og få motion på samme tid.

Mere tilstedeværelse

De sociale medier har gjort, at børn er mindre tilstedeværende i hverdagen. Når børn får frisk luft, vil de automatisk være mere tilstedeværende i hverdagen. Luk dem ud i haven en time om dagen, hvor det ikke er tilladt at bruge telefonen. Det er vigtigt at være tilstedeværende. Og det er ligeledes vigtigt at lære det fra en tidlig alder. Det er ikke kun børn, der har et overforbrug af fx de sociale medier. De voksne er lige så gode, og derfor er det også smart at bruge tid med dit barn i haven. På denne måde er hele familien mere tilstedeværende i hverdagen.