Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som vi ved her i Skandinavien, så er der intet helt som en hyggeaften indendørs på kolde vinteraftener. Hvad end, du bor i en skotøjsæske af en lejlighed eller har masser af plads i et hus – så vil et par varme tæpper eller skind draperet over skarpt, moderne design sprede både hygge og lys i boligen. Med genbrugsbutikker og IKEA er der masser af muligheder, selv for folk på et budget.

Men er du så heldig, at dit hjem er udstyret med en pejs, har du selvfølgelig en indbygget fordel – så brug den til din fordel og gør den til centrum i det lokale, den er i. Læs vores råd til, hvordan du kan indrette dit hjem hyggeligt, lige her.

Stemningsfuld pejs med askesuger

Som vi også nævnte ovenfor, så er pejsen din bedste ven, når du skal indrette et hyggeligt hjem. En naturlig varmekilde med knitrende brænde bliver helt automatisk det visuelle centrum i stuen, køkkenet, soveværelset – eller hvor den ellers befinder sig – og er perfekt at hygge foran under et varmt tæppe med kakao eller te på kolde vinteraftener.

Hvis du er så heldig at have en pejs, er en askesuger et must at investere i. Gammeldags pejse med naturligt brande vil som regel hurtigt blive omgivet af aske, og det kan være umådeligt svært at fjerne med en almindelig støvsuger.

Bland moderne linjer med rustikke detaljer

Sidder du nu som lejlighedsejer og sukker, kan vi dog trøste dig: Ja, knitrende brænde er en rar, oplagt vej til hyggestemning – men pejs med tilhørende askesuger er langt fra den eneste måde at sprede varme i hjemmet på. Der er f.eks. masser af hyggelige møbler at finde i klassisk, skandinavisk design, hvis du holder godt øje med de rigtige genbrugsbutikker.