Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange, der går med drømme om at lave moderniseringer af den ene og anden slags i deres hus. Det kan være, at der skal et nyt køkken til, eller at du gerne vil have en ny terrasse eller et badeværelse eller noget helt fjerde. Det kan også være, at hele turen skal have den helt store overhaling og blive et intelligent hjem, hvilket godt kan være lidt af en udskrivning.

Der er mange der vælger at låne i deres friværdi til dette, hvilket giver rigtig god mening, da renterne på boliglån er historisk lave. Faktisk er de så lave er der gode muligheder for at speede sin opsparing lidt op. Det kan nemlig være meget favorabelt at låne i friværdien og investere pengene.

Går du eksempelvis og planlægger lidt længere ud i fremtiden og ved at du om nogle år skal have lavet nogle moderniseringer, kan det være givtigt at investere pengene, da det økonomisk bedre kan svare sig at investere på grund af de lave renter.

Investér sikkert

Du skal naturligvis ikke belåne dit hus til bristepunktet og smide alle pengene efter risikofyldte aktier, da det hurtigt kan blive et investeringseventyr med en ulykkelig slutning. Du bør investere i noget der er så sikkert så muligt. Afkastet er ikke lige så højt, men til gengæld er risikoen lavere, og afkastet vil i langt de fleste stadig være langt højere end ved at betale af på realkreditlånet.

En af de ting det i langt de fleste tilfælde er klogt at investere i er investeringsforeninger i form af ETF’er, da du må den måde satser på store dele af markedet i stedet for enkelte aktier, hvilket gør din investering mere sårbar. Du kan læse mere om ETF’er her.

Det er en god måde at speede sin opsparing til modernisering op, og hvem ved, måske kan du skære en ordentlig del af husgælden, hvis det går rigtig godt med investeringen.