Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vinteren er over os, sne og slud er en realitet. En garage som bilen kan overnatte i, natten over, er en rigtig god måde at passe på sin bil. Teknologien inden for garageporte er også i rivende udvikling, og nu er det altså muligt at betjene garageporten med din smartphone, via bluetooth teknologien. Det er mærket Bango som står klar med en enhed til din nuværende garageport, som nemt og enkelt kan installeres, og dermed betjenes via din iphone eller smartphone. Modulet koster sølle 500 kr. og kan altså nemt installeres, appen til iPhone er ovenikøbet gratis. Læs med her, om hvorfor du netop skal investere i en garageport med bluetooth.

Når du tager kørekort lære du forskellige tips og tricks til hvordan bilen reagere, hvis du skulle komme ud for at bilen skrider ud ved isslag. Mange af disse tricks lære du på galtbanekursus og faktisk en rigtig nyttig viden. Mange er ikke klar over det, men det er faktisk muligt at tage et glatbanekursus igen, også selvom man har kørekort, og det man virkelig gavne i trafikken. En køreskole som tiptoptrafik tilbyder glatbanekurser, til folk som allerede har kørekort, læs mere her tiptoptrafik.dk/bil-manoevrebane. Det kan være en stor fordel at være beredt på at bilen kan skride ud. Hvis dækkene på bilen er varmet op, har bilen svære ved at skride ud og her er garage en god ide. Dækkene holder sig lune og du er samtidig fri for at skrabe sne og is af bilen.

Varme dæk som i formel 1

Hvis du har set formel 1, har du nok også set at de varmer dækkene op i starten ved at køre ind og ud på banen. På den måde har bildækkene et bedre vejgreb og du har svært ved at miste vejgrebet. Det glæder naturligvis også om sommeren, hvor vejene kan bedækket med løvfald.