Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mange måder, hvorpå vi kan sikre vores hjem på. Ligeledes går vi en tid i møde hvor indbrudstyveri er på sit højeste. Juletiden er en oplagt tid for at indbrudstyve, her ved de at mange er rejst hjemmefra og kan have gaver eller kontanter liggende. Men hvordan sikre du dig bedst imod ubudne gæster? Vi giver et par råd her.

En af de bedste måde at sikre huset på, er med en alarm. Ved at sætte skilte op, med at huset har alarm, og på måde reklamere med at huset er sikkert, gør i de fleste tilfælde at tyven vælger et andet hus. Der findes i dag mange slags alarmer på markedet, men grundlæggende kan vi dele en husalarm på i 2. Der findes de almindelige alarmer, hvor der er et vagtværn tilknyttet og de almindelig GSM alarmer uden månedeligt abonnement, og vagtværn. Der er fordele og ulemper ved begge, en af de store forskelle er prisen på de forskellige systemer. En GSM alarm fra f.eks. Sikkerthjem betaler du et éngangs beløb på 1699, for den de kalder “villapakken”. Pakken dækker over 2 x rumsensor, 2 x dør/vindue sensor, 2 alarmbrikker og 2 x fjernbetjeninger. Udover prisen, har du også mulighed for at betjene alarmen via mobilen, når du er væk fra huset. Pakken er parret fra starten og klar til at sætte op.

Vigtigst af alt: Tjek dine døre og vinduer

For at sikre hjemme bedst muligt, kræver det at døre og vinduer er sikret. En et godt tip er at få en låsesmed til at tjekke ældre låse igennem og sikre at de er up-to-date. Nogen låsesmede tilbyder den ekstra service at du blot kan sende dem en sms/mms af dit problem, og ud fra billedet, kan de vurdere opgavens omfang. I 95% af tilfældene holder prisen, ud fra det aftalte, og opgaven bliver udført inden for få dage.