Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vinteren er over os, og det betyder, at landskabet udenfor døren vil være dækket af sne de kommende måneder — og det er da skønt. Men det betyder desværre også, at vi træder rundt i sne, sjap og salt, og det kan være en hård omgang for gulvene i vores hjem. Herunder får du derfor et par gode råd til, hvordan du passer på dine gulve, så du ikke har behov for at hyre en gulvsliber, når foråret begynder at titte frem.

Især i entréen er det et problem, da det ofte er det først rum, du træder ind i, når du kommer ind i et hjem — om det er dit eget eller andres. Derfor bør det være pænt og rart, men det bør også være praktisk. Det er nemlig dette rum, der udsættes for børnesko, mudrede støvler, hundepoter og meget, meget andet.

Gulvet skal være slidstærkt og let at rengøre

Det er derfor vigtigt, at det belægning, der er på gulvet i entreéen, kan holde til det slid, det bliver udsat for om vinteren. Klinker, vinyl, linoleum og laminat er derfor gode bud på, hvilket gulv der egner sig til at være i entréen. Alle disse gulvtyper fås desuden i forskellige varianter, så du med garanti kan finde ét, der passer ind i dit hjem. For det skal jo helst være pænt at se på også. Det er trods alt her, du modtager folk, når du får gæster på besøg.

Samtidig er ovenstående gulvtyper lette at rengøre, og derfor er de særligt praktiske om vinteren, hvor det sviner lidt mere end ellers. I hvert fald i entréen.

Skobakker hjælper med at holde rent

Du kan købe skobakker og smudsmåtter i de fleste indkøbscentre, og de kan være din gode ven, når det er vinter. Bakkerne er nemlig både slidstærke og praktiske, og så kan de hjælpe med at holde din entré fri for det værste snavs og skidt.

Samtidig hjælper de børnene med at ‘huske’, hvor deres sko skal stå — så de ikke glemmer, hvor de skal placeres, fordi de har sjovere ting at tage sig til. Og på den måde forbliver snavs og vand fra sneen i bakken.