Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerhalvåret er den travleste periode på det danske boligmarked. Det betyder dog ikke, at du ikke kan sælge din bolig, når det er vinter. Faktisk har mange danskere haft stor succes med deres boligsalg i vinterhalvåret. Faktisk kan det give dig en fordel, at der er ikke er så stor rift om buddet, når det er vinter.

Det kræver dog, som på alle andre årstider, at man gør sin bolig salgsklar. Er det noget, du går og overvejer, så får du en kort guide til, hvordan du gør det herunder.

Sner det? Gør plads til køberne

Hvis det sner, når huset skal vises frem, så er det vigtigt, at du sørger for at rydde både din indkørsel, dit fortov og eventuelt også din have. Det gør huset langt mere præsentabelt, og det er lettere for de potentielle købere at danne sig et overblik over, hvordan huset ser ud. Sner det ikke, så find riven frem og saml blade og grene fra efteråret.

Sving malerpenslen og shine din bolig op

Efter du har skovlet sne og fjerne efterårets efterladenskaber, så bør du overveje, om det er tid til at finde malerpenslerne frem. Dette gælder især, hvis du gerne vil sælge huset hurtigt. Bor du i et træhus med mørke farver, kan det give en fantastisk smuk og kontrastfuld effekt ift. sneen, der har en naturlig oplysende effekt.

Det skal dog understreges, at det er en god idé at male dit hus, inden du sætter det til salg. Du kan købe maling online her, hvis du selv skal stå for at male dit hus.

Få hjælp til papirarbejdet

Du bør overveje at snakke med en købs- eller ejendomsmægler, når du skal sælge din bolig. Det er nemlig svært at få det hele på plads, hvis du skal stå for det hele selv.