Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Flere og flere danskere får deres egen hjemmebar. Der er nemlig et eller andet over dét at have en bar i hjemmet, hvor venner, familie og bekendte kan komme på visit. Et sted, hvor der kan festes og hygges.

Hvis du har mod på at udforske bartenderfaget, så er der nogle ting, der er helt essentielle at have i din hjemmebar. Det er vigtigt, at du har det helt rigtige udstyr og de helt rigtige ingredienser. I hvert fald hvis du ønsker at imødekomme de ønsker, dine besøgende har. Det gælder både i hjemmebaren, men også i den profesionelle natklub.

Dog er det klart, at du selvfølgelig ikke skal have så meget, som hvis du var indehaver af en natklub, men du skal stadig have nok udstyr og ingredienser til, at du kan blande nogle forskellige drinks.

Det skal du bruge

En hyggelig lille hjemmebar kræver ikke så mange spiritustyper, som en stor professionel bar, men det er vigtigt, at den afspejler din personlighed og dine personlige præferencer hvad angår ingredienser.

Herunder kommer et forslag til, hvad en hjemmebar kunne indeholde — så du i hvert fald kan lave de mest basale drinks. Dem, enhver hjemmebar bør indeholde.

Spiritus: Rom (både lys og mørk), gin, vodka, whisky og cognac (du kan købe cognac online her)

Mixere: Cola, sprite, juice (æble, ananas, appelsin) og lemon

Udstyr: Cocktail-shaker (alternativt en meljævner), målebæger, glas (shotglas, highball, tumbler, lidt forskellige pæne og sjove glas, oplukker og nogle forskellige opskriftsbøger

Ovenstående er udelukkende vores anbefaling til, hvad du skal have som minimum i din hjemmebar. Hvis du har brug for yderligere inspiration, kan du selvfølgelig kigge andre steder på nettet. Er du vild med portvin, så kan du selvfølgelig også have et par flasker af det stående. Elsker du tequila eller cognac, så bør du have det stående.

Hold øje med holdbarheden på dine flasker

Når det kommer til mixere, så bør du opbevare dem korrekt — og det er på køl. Det er ikke noget, du skal have stående hele tiden. Det handler selvfølgelig også om at forberede det hele til, når du får gæster på besøg. Held og lykke med din hjemmebar!