Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I de fleste nyere hjem kan mobilen kobles op, så stort set alle elementer i hjemmet kan fjernstyres fra mobilen. Det intelligente hjem, som det også kaldes, men er det så intelligent? Hvilke muligheder er der egentligt med denne teknologi. Læs med i artiklen og bliv klogere.

Vi bliver mere og mere afhængig af mobilen, ligeledes bliver mulighederne med mobilen også flere og flere. Elektronikgiganten har lige lanceret en lang række hårde hvidevare, som f.eks. vaskemaskine, tørretumbler, ovn og køleskab. Her har du mulighed for at fjernstyre enhederne og se status på de enkelte processer. Det er naturligvis smart at du kan starte og stoppe de forskellige hårde hvidevare via mobilen, men ale disse elemeter kræver fysisk handling fra en person.
Det er også muligt at fjernstyr gardinerne med telefonen, og programmere dem til at trække fra og for, når det er aktuelt. Ligeledes er det muligt at regulere varmen via mobilen, samt kontrollere forbruget. Danfoss er en af producenter som tilbyder intelligent mobilstyring, og netop deres applikaion, har et hav af muligheder.
Fjernstyert eletricitet i hjemmet er også muligt i dag. Kontakter fra Lauritz knudsen af model navnet IHC, kan fjernbetjenes via netværket, samt programmeres til at tænde og slukke på bestemte tidspunter.

Mobilen skal være opdateret

For at kunne drage nytte af mange funktionaliteter, kræver det at mobilen kan følge med og kunne understøtte de forskellige applikaioner. Det som du primært skal være opmærksom på, hvis du skal ud og købe ny mobil, er prosessoeren i telefonen. Mange aplikationer som styre hjemmest enhender, kræver en del prossorkræft. En god ide når du skal ud og købe ny mobil, er at købe den nye mobi uden abonnement, da der ofte ikke kan betale sig at skifte abonnement så ofte. Dog får man lidt rabat, ved oprettelse af abonnement, men som nævnt, kan det ofte gå hen og blive en dyr fornøjelse.

DEL
Næste artikelVarmt lys i hjemmet