Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke kun amerikanerne ovre i USA som er overvægtige, det er vi også i Danmark. Selvom det selvfølgelig er et meget større problem i fx USA, så skal udfordringen også anerkendes i Danmark. Herhjemme er det nemlig over hver anden dansker som er overvægtig. Dette betyder da også, at der hele tiden kommer nye kurer og træningsmetoder man kan benytte sig af. Men selvom fitnesstrenden aldrig har været større, så bliver danskerne altså ikke sundere. Men måske er det bare fordi, vi endnu ikke har opdaget, hvad gadgets kan gøre for vores sundhed. Der findes nemlig utallige digitale muligheder som kan hjælpe os med at komme i gang med at træne og spise sundt.   

Den intelligente vægt

En af de smarteste metoder vi har lige nu til at holde øje med vores fremskridt er den intelligente badevægt. Mange dropper at træne og spise sundt, fordi de ikke kan se resultaterne, og det er en fejl. Fordi hvis man kun ser på de tal som er på vægten, så ser man ikke det fulde billede. Hvis man derimod vælger en intelligent vægt, vil man kunne måle sin fedtprocent. På den måde kan man se det fulde billede af ens udvikling. Køb din intelligente badevægt her i dag.

Mål din aktivitet med dit armbåndsur

En af grundene til at vi danskere er så overvægtige som er, er at vi simpelthen ikke bevæger os nok. Mange af sidder ned størstedelen af dagen på et kontor, og når vi kommer hjem, er der ikke energi til andet end at sidde i sofaen. Men med en aktivitetsmåler på håndleddet, vil vi kunne se, hvor meget vi minimum skal nå at bevæge os i løbet af dagen.

Download dig sund med apps

Hvis man er vant til at bruge sin smartphone hele dagen alligevel, kan man lige så godt begynde på at bruge den i sin træning og kost. Der findes nemlig utallige apps som er designet til at kunne hjælpe os med at forblive sunde og aktive.