Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du netop til at lave børneværelset om, eller skal du for første gang til at indrette et? Uanset hvad grunden måtte være, kommer her et par tips til, hvad der er vigtigt at have styr på, når det kommer til indretning af børneværelset.

Udnyt pladsen

Først og fremmeste er det naturligvis vigtigt, at du tænker på rummets størrelse, når du skal indrette værelset. Det kan ikke nytte noget, at alle de møbler og øvrigt interiør, du gerne vil have i rummet, fylder mere, end hvad der er plads til på værelset. Det er ligeledes vigtigt, at der er gulvplads på et børneværelse, fordi børn er aktive og kræver plads. Derfor er det vigtigt, at du udnytter den plads, du har til rådighed, til fulde.

Lad musikken flytte ind 

De fleste børn elsker musik og elsker at danse og synge. Der findes mange måder intelligent at få musik ind på børneværelset, og en af de letteste er ved at investere i en højtaler, hvor der kan sættes en telefon eller ipad til enten med ledning men også trådløst.

Smarte senge

Nogle ting er selvskrevet til at skulle være tilstede på et børneværelse som for eksempel en seng. Børnesenge fås i mange forskellige modeller og prisklasser afhængigt af design og kvalitet. Der er efterhånden mange muligheder, når det kommer til udformningen og designet af selve rammen, hvilket kan gøre det svært at vælge. Du kan med fordel vælge en seng, som barnet vil have gavn af flere år frem, så du ikke er nødsaget til at investere i en ny, fordi han eller hun er blevet for stor til den gamle. Se et stort udvalg af smarte børnesenge her.

Anvendelige skriveborde til alle aldre

En anden ting der kan være smart at have på et børneværelse er et skrivebord. Bordet kan bruges som tegnebord, hvis barnet endnu ikke er så gammelt, og senere kan det benyttes til at lave lektier ved.  Hvis værelset i sig selv ikke er så stort, er der mange måder at komme dette til livs på. Det kræver blot, at du sætter dig lidt ind i, hvilke muligheder der er. Du kan for eksempel investere i et skrivebord med klap-op funktion. På den måde kan barnet let trække bordet ned, når det skal bruges, og klappe det op når der er behov for mere gulvplads.