Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ejendomsservice er det, der sørger for, at alle fællesområder, som en opgang deler, ser fint og ryddeligt ud. Det kan klart være en fordel at overveje sådan en service til ens opgang, hvis man ikke allerede har det. Du kan læse med i denne artikel for at finde ud af, hvorfor det kan være en fordel.

Slip for oprydning og rengøring selv

Det er klart, at man ikke behøves selv at vedligeholde fællesområderne, hvis man har ejendomsservice som hjælp til at gøre det. Det er da også de færreste, der synes, at det er fedt at vaske en trappe eller slå græsset. Men det behøves du heller ikke, hvis du får overtalt de andre på opgangen til, at I skal have bestilt ejendomsservice til opgangen.

Ansvaret ligger ikke på jer

Det kan også være rart at være fritaget det ansvar, det er at rydde op. Det er nemlig heller ikke sikkert, at alle er lige gode til at have sådan et ansvar, og så kan det være, at der kommer til at være mere beskidt rundt omkring. Det er ikke så lækkert, hvis man f.eks. skal have gæster på besøg, at man skal invitere dem ind i en opgang, hvor der er fyldt med skidt og snavs.

Bevar den gode stemning i opgangen

Det er ikke sikkert, at man har så meget at gøre med sine naboer, men det er stadig træls, hvis det skal være sådan, at man har et dårligt forhold til dem. Det kan man godt risikere uden ejendomsservice, da det kan give sure miner, når der er nogen, der ikke har gjort deres job tilstrækkeligt. Derfor kan ejendomsservice til opgangen også være noget, man vælger at bestille, fordi man gerne vil have, at alle har det godt med hinanden på gangen.