Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du i gang med at renovere hjemmet som nyt? Så er der en del ting at overveje, når du er i gang med processen. Læs med her og se hvilke ting det blandt andet kan være en god ide lige at tænke over under selve byggeprocessen.

Har du brugt dampspærre?

Det er en rigtig god ide – og måske endda en nødvendighed – at bruge dampspærre, når man renoverer ens hjem. Dampspærre er en membran, man lægger ind i boligen, så man adskiller de fugtigere dele fra de tørre dele.

Det er vigtigt at man benytter sig af dampspærre, fordi man dermed kan sikre sig at der ikke opstår råddenskab og lignende i træværket. Det er også en god måde hvormed man nemmere kan undgå at huset bliver for fugtigt generelt.

Tag en snak med det håndværkerfirma som hjælper dig med renoveringen. De ved med garanti en hel del om dampspærre og kan sætte dig ind i tingene. Og hvis du står selv og renovere din bolig, så kan du lære meget mere om dampspærre på nettet.

Skal der lægges nye klinker ned?

Det er også en god ide at gøre sig nogle tanker om, hvorvidt man skal lægge nogle nye klinker ned, nu hvor man er i gang med den helt store renovering. Nu hvor man er i gang med den helt store proces, så kan man lige så godt udnytte det til at få helt nyt udtryk i hjemmet.

Du kan snildt få købt nogle nye flotte klinker hjem fra nettet. Her er der mange forskellige modeller i forskellige design at vælge imellem. Du kan blandt andet vælge at købe dem det samme sted fra, hvor du også køber dit dampspærre. På den måde kan du måske spare lidt på forsendelsen.