Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste der nogensinde har gjort det, kan skrive under på, at det at sidde i boligforeningen er et utaknemmeligt job. Som oftest er man bare en masse forskellige mennesker med varierende mål og syn på tingende, der, fordi de bor i den samme bygning, er nødt til at blive enige om ting. Får man en sjælden gang imellem noget indført, bliver det bare opfattet som en selvfølge.

Sidder du allerede i din boligforening, er der heldigvis et par ting, du rent faktisk kan komme til at påvirke i kraft af din position i boligforeningen.

En af dem, og måske faktisk den vigtigste, er hvem der får lov til at tjene som boligens vicevært. Den slags er faktisk overraskende vigtig, for der er stor forskel på både mængden af service og tidsfristende for den mellem en god og flittig vicevært og en dårlig vicevært.

En ny model er på vej

Mere og mere tyder dog efterhånden på, at modellen med den ene vicevært per bolig eller boligforening så småt er ved at være ovre. I stedet spirer flere og flere firmaer, der simpelthen gør i såkaldt ejendomsservice op.

Klik her, hvis du gerne vil stifte nærmere bekendtskab med sådan et firma. Vær opmærksom på, at ejendomsservice kan dække alt fra udelukkende trappevask og vinduespudsning til at tage sig af alle viceværtspligter. Finder I et firma, der tilbyder ejendomsservice i form af det sidstnævnte, kan der være mange fordele ved at ansætte dem fremfor en enkelt vicevært.

Først og fremmest betyder det, at du altid kan have en vicevært i røret, hvis du har brug for det. Dertil kommer det, at den brede erfaring hos et helt firma unægtelig trumfer den enkelte vicevært. Sådan bruger du din post i boligforeningen fornuftigt og sikrer god ejendomsservice.