Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Dit smarte kan mange ting

Der er mange ting man kan automatisere i sin bolig, når man har sørget for at ens bolig er lavet om til et smarthome. Man kan kontrollere lys, sætte radiatoren til på et bestemt tidspunkt, sætte sin robotstøvsuger til at støvsuge når du ikke er hjemme, rulle op for gardinerne om morgenen osv. Men der er én ting, som du ikke kan få gjort automatisk og dette er rengøringen. Men hov, sagde vi ikke lige, at man bare kunne sætte din robotstøvsuger i gang, når man ikke var hjemme? Jo, det gjorde vi, men selv om den kan støvsuge, så kan den ikke vaske borde, gulve, støve af på hylder og gøre rent i badeværelset.

Rengøringsrobotten findes ikke

Der findes ikke nogen rengøringsrobot, som vi kan sætte i gang derhjemme, endnu. Så den eneste måde, man kan få rengjort derhjemme på, er ved at gøre det selv. Det er hvad de fleste mennesker gør, men der er også dem som ikke har tid til at gøre rent derhjemme, hvad gør de så. Den eneste måde at få gjort rent på, er ved at gøre det selv, er faktisk ikke helt rigtigt. For man kan naturligvis få andre til at gøre rent for sig, men det er som sagt ikke en smart robot, som automatisk kan sættes i gang. I dette tilfælde skal du have fat i et rengøringsfirma, som kan gøre rent i private hjem.

Dette skal du gøre

Selv om at din rengøring i hjemmet ikke kan styres fra en smartphone, så kan det stadig være smart at sætte et rengøringsfirma på opgaven. De kan tage sig af alt rengøringen også når du ikke er hjemme, lige som alle dine andre smarte ting i hjemmet. Du kan finde dem lige her. Så kan du også få automatiseret din rengøring i boligen, så den næsten kan komme til at klare sig selv.