Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Anbefaling: Det er slut med at fumle med fjernbetjeningen eller lede efter cd’er, når der skal spilles musik i huset. Det kan gøres med et enkelt tryk på din telefon, og det nyeste skud på stammen inden for musikanlæg er de såkaldte multirumssystemer, hvor du kan få musik i hele huset med et enkelt knappetryk.

Multirumshøjttalere definerer standarden

Multirumshøjttalere, der blot skal kobles til wi-fi, har de senere år vundet stor fremgang. Det har de gjort på bekostning af traditionel hi-fi, og for ikke ret mange penge kan du få et komplet stereosystem, der har indbygget forstærker, trådløs netforbindelse samt integration med diverse streaming-tjenester. Med et budget på 1500 — 3000 kr. er du godt kørende.

De fleste højttalere er i stand til at fungere individuelt sammen med husets netværk. Så er du ikke tvunget til at købe andre af samme måde. Ofte kræves der heller ikke andet udstyr for at afspille sit musik på dem. Altså ud over en pc, tablet eller smartphone. Se test af iPhone her, hvis du vil være sikker på, at din iPhone fungerer til din højttaler.

Et par gode bud på multirumshøjttalere

Samsung WAM M7: Her får du meget for pengene. Der er et godt tryk i bunden, og toppen er livlig. Det er en nem og bekvem måde at få et ‘stereoanlæg’ i hjemmet, selvom der dog er et par begrænsninger på. Set til 2800 kr.

Panasonic SC-ALL8: ALL8 er en forholdsvis stærk multirumshøjttaler, og det kan virkelig mærkes på lyden. Bassen er ikke helt så dyb som Samsungs, men til gengæld er den ikke så mudret. Alt i alt en solid højttaler, der nemt kan spille en stor stue op. Set til 2999 kr.

Sonos Play:1: Den mindste af de tre højttalere, der er nævnt her. Den er beskyttet mod fugt, så du kan have den stående på badeværelset. Lyden er fyldig, men bassen er ikke så dyb på grund af højttalerens størrelse. Det tænker du dog ikke over, da den resterende lyd er varm og afbalanceret. Sonos er stadig de førende, når det kommer til trådløse multirumshøjttalere. Set til 1499 kr.