Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Øg din sikkerhed i ejendommen

Hvis du bor i et område, hvor der ofte er indbrud eller du bare gerne vil have mere sikkerhed i din bolig, så er dine låse et godt sted at starte. For med sikre låse kan du potentielt holde indbrudstyven ude og på den måde helt undgå indbrud. Det ville sagtens kunne betale sig at få sine låse i boligen opgraderet til nogle, som er mere sikre. Bor du på Amager, kan denne låsesmed hjælpe dig. Låsesmeden vil tjekke din bolig og låse igennem og komme med en vejledning til, hvad der kan gøres. Evt. kan låsesmeden forslå et Ruko låsesystem af serien 1200, som er sikkerhed på højt niveau. Ud over at være et af Rukos bedste produkter, så har nøglen hele 12 koder og er kopisikret. Dette gør at det alt i alt, bliver meget besværligt at komme ind i boligen uden en rigtige nøgle.

Den smarte lås

Der findes også smarte elektroniske låse, som du selv kan styre. Det fungerer som en normal cylinderlås, men du kan omprogrammere og fjernprogramere nøgler og cylindre. Så kan du helt spærre en given nøgle, hvis du skulle have mistet den. Den smarte lås er elektronisk og skaber selv den strøm, som den skal bruge. Derfor har den ikke batterier og den skal heller ikke oplades manuelt.

En sikker bolig skaber ro i sindet

Med den sikre lås kan du trykt forlade din bolig, så du ikke skal være bekymret for indbrud. Det er ikke rat at komme hjem til sin bolig og man opdager, at der har været nogen inde i den. Låsesmeden vil kunne give dig den sikkerhed, som du søger. Du kan få dit hjem sikret på et absolut højt niveau, så du kan undgå at få indbrud. De rette låse løsninger, til din bolig, gør at ma ikke kan kopiere nøglen. For at få nye cylindre skal, man bruge en kodebrik ellers bliver de ikke udleveret.