Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke kun populært at agere så grønt og miljøvenligt så muligt, det er også et økonomisk fornuftigt træk. Jo mindre energi man bruger, jo mindre belaster man miljøet og jo mindre koster det også. En af de store poster i manges økonomi er varmeregningen, især ovenpå en vinter, der har været lang og kold.

Der findes systemer (som eksempelvis Danfoss Link)der gør at man fra sin telefon kan tænde og slukke for varmen fra afstand, så man eksempelvis kan tænde for varmen når man er på vej hjem, hvis man har været væk i en dag, så der ikke er varme på alt den tid man er væk. Er man på ferie kan man også vælge at skrue ned eller op for varmen alt efter hvordan vejret er.

Hvis man har fjernvarme kan man ofte følge sit forbrug på den pågældende leverandørs hjemmeside, men hvis man eksempelvis har et pillefyr, kan det være lidt mere problematisk at følge sit forbrug nøje. Det kan dog blive lidt lettere, hvis du henter app’en StokerCloud der henter en masse data omkring dit forbrug, alt fra udnyttelse af træpiller til forbrugsdata og lignende. På den måde bliver det muligt at finjustere sit pillefyr, så det fungerer så optimalt så muligt, og så man får mest muligt ud af træpillerne – sundt for miljøet og sundt for økonomien. Især på nye pillefyr som fra eksempelvis BlackStar er der rig mulighed for at indstille dem, og i de fleste tilfælde finder du også alle den data du skal bruge direkte på displayet på pillefyret, så det er især hvis man har et fyr af ældre dato, at det kan være en god ide med stokercloud app’en.