Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom du eventuelt går på en ungdomsuddannelse, og bruger din tid og energi der, så kan det være meget relevant for dig, allerede nu at gøre dig nogle tanker om, hvor du gerne vil studere henne. Det er nemlig ikke helt så enkelt at finde frem til det rigtige sted at bo, hvis du skal bo i Københavns området f.eks. Derfor er det smart allerede nu at tænke over, hvor du gerne vil være, for så har du mulighed for at komme på venteliste til en god og anvendelig studiebolig.

Find det rigtige sted for dig at studere

Det er ikke helt ligegyldigt, hvor du ender henne, når du skal studere. Hvis du lige nu går på en ungdomsuddannelse, og f.eks. har boet i Jylland hele dit liv, så kan det være svært lige at overskue, hvor det vil være godt for dig at bo, hvis du gerne vil studie i eller i nærheden af København. Noget af det, som er vigtigt du ser på, er hvor lejligheden er beliggende henne, om den ligger tæt på bylivet, uddannelsesstedet, busforbindelser osv. Ofte vil dine transportmuligheder være på cykel, i bus, metro, tog og med S-tog. Så det er klart noget af det, som gerne må være med i dine overvejelser. Se mere her, hvor du kan finde en lækker studiebolig Valby, som netop har tænkt ind, at det ligger tæt på meget af det, som er vigtigt for en studerende.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bor

Det er så svært at finde et sted at bo, hvis man er ude i sidste øjeblik og lede. Ofte kan man i de større byer være udsat for, at priserne er tårnhøje på selv helt almindelige 12 m2 værelser, selvom der ikke er meget komfort i dem. Det er fordi efterspørgslen er så høj i de store studiebyer. Derfor er det så vigtigt, at du får skrevet dig op til en studiebolig, hvor alt er lækkert og faciliteterne gode for dig, når du skal studere. Det er ikke ligegyldigt hvordan du bor, da en universitetsuddannelse tager ofte mange år at komme igennem. I Blækhus studieboligerne i Valby, kan du vælge imellem 6 stilfulde studie boligtyper, med fremragende faciliteter og et godt fællesskab. Studieboligerne spænder mellem 29-36m2. Tilknyttet lejlighederne er stort fællesrum og fælleskøkken. Det kan være enormt ensomt at komme fra provinsen og flytte til en stor by. Det er derfor ikke uden betydning, at der er et godt fællesskab ved den studiebolig, som du skal bo i. Som sagt er efterspørgslen høj, så det er bare med at skrive sig på venteliste allerede nu, selvom studielivet i København, kan virke som noget, der ligger langt ude i fremtiden.