Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Kender du det, når man en gang i mellem føler, at der skal ske noget nyt i boligen? Det er som om, at man pludselig bliver opmærksom på nogle halvkedelige løsninger, som man ellers havde stirret sig blind på. Du får her tre tips til fornyelser i hjemmet, som ikke koster en herregård eller tager en weekend.

Mal en væg og få en fantastisk effekt på en eftermiddag

Det giver en fantastisk effekt at male en enkelt væg i en smuk farve. Du skal ikke være bange for at vælge for mørk en farve. Netop fordi det kun er én væg, så vil det give en markant fornyelse med en kraftig farve. I øjeblikket er det fx mørkeblå, mørkegrøn eller mørk blomme, der trender. Når væggen er malet, vil du opleve, at dine øvrige møbler, pyntegenstande og plakater træder endnu mere frem. Det vil give rummet langt mere karakter, og det er klaret på en eftermiddag.

Køb noget nyt til væggene

Lad os tage et eksempel på et overset rum – entreen. Her bliver du budt velkommen hjem hver eneste dag og tænker måske ikke mere over, hvor intetsigende rummet egentlig er. Entreen skal selvfølgelig være praktisk, men den må altså også gerne være inspirerende og smuk. Et flot spejl, nogle fede knager eller hylder og en flot løber på gulvet til at samle rummet. Det gør en forskel!

Smid nogle nye puder i sofaen

Sofaen i stuen behøver du ikke skifte ud for at få fornyelse ind i rummet. Køb i stedet for et par smukke nye puder, der passer til årstiden. Det vil sige om efteråret og vinteren kan du have puder og plaider i mørke farver og tunge materialer som velour og uld, som formår at give hygge til rummet. Om foråret kan du lægge puderne i skabet, og give plads til lysere og lettere farver og materialer på puderne i din sofa.