Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste bruger rigtig meget tid i deres køkken. Er der tale om en bolig hvor køkken og stue er i sammen rum, så kigger vi endnu mere på køkkenet, og det er derfor rart, at det ser lækkert og indbydende ud. Her kommer der gode tips og tricks til en opdatering af dit køkken.

Undgå dyrt nyt køkken

Selvom det kan være fristende, så er det altså ikke nødvendigt med et helt nyt køkken, for at friske looket og dagligdagen op. Der er masser at små ting, som man kan gøre billigt, som kan give indtrykket af et nyt og lækkert køkken.

Opdater dine tekstiler

Et godt sted at starte er dine tekstiler. Dem er der tit mange af i et køkken. Måske har du 10 forskellige viskestykker, et væld af klude i mange farver og grydelapper, som har brandmærker på.

Hvis du går til et sted som Illum og køber grydelapper og andre tekstiler, så kan du købe dem samlet, så de både er nye og lækre, men også så du ved, at det hele passer sammen, og skaber et lækkert og gennemgående look i dit køkken.

Du kan også pryde dit spisebord med en ny og flot dug, som matcher resten.

Friske krydderurter

Lav en lille plads til friske krydderurter. Det er smukt og friskt med grønne planter i fine potter i køkkenet, og så har de endda en funktion. Når man bruger friske krydderurter i maden, så få man en helt frisk og lækker smag, som man altså ikke får fra de tørrede krydderier. Prøv med basilikum, mynte, persille og andre lækre grønne krydderurter, som pifter maden op.

Leg med farver

Hvis du vil have lidt ekstra spræl i køkkenet, så vælg en farve eller to, som går igen. Det kan være i tekstilerne, men også skåle, kopper, køkkenredskaber med mere.

Du kan for eksempel vælge blå nuancer til et ellers hvidt køkken. Så får du hurtigt et køkken med et smukt middelhavsinspireret look.

Det kan også være inspirerende i din madlavning, som måske også trænger til lidt nye idéer. Prøv dig frem med lækker musaka, grillet fisk, tzatziki og andre middelhavsspecialiteter, som får tænderne til at løbe i vand.

Når du er færdig med at opdatere dit køkken, så kan du invitere venner og familie over til en lækker middag, som er inspireret at det nye look. Så kan du rigtig få vist køkkenet frem og få set dine kære.