Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det første man møder, når man kommer hjem til nogen, er ofte deres udendørsarealer. Man ser hus og have udefra og danner sig som regel et førstehåndsindtryk allerede her. Derfor vil de fleste nok gerne have, at hjemmet virker indbydende, allerede inden man træder ind ad døren.

Det kan man f.eks. sikre sig ved at sørge for, at der ikke roder i forhaven eller indkørslen. Det kan også være hyggeligt at sætte lidt blomster i krukker. Sidst, men ikke mindst, kan det også gøre en stor forskel, at man har sørget for, at der ikke er fyldt med alger.

Gør det nemt med professionel hjælp til algerens

Algerens kan måske virke som et uoverskueligt projekt, hvis man skal sørge for det selv. Der findes dog heldigvis flere forskellige steder, man kan få professionel hjælp til at komme algerne til livs. Vil man passe godt på sig selv og miljøet samtidig, bør man vælge nogle, der bruger en algerens uden for meget kemi.

Det kan f.eks. være hos Glad Rens, hvor man også kan bestille rens af alger på abonnement. Så behøver man slet ikke bekymre sig om, om fliserne, facaden, taget eller hvad man nu skal have renset, bliver fyldt med alger igen. Samtidig bliver det også billigere.

Gør-det-selv algerens

Er man mere til at klare tingene selv, kan man også købe udstyr, så man selv kan fjerne de alger, der måtte være omkring hjemmet. Det er selvfølgelig nemmere at få professionelle til det. Hvis man godt kan lide at ordne ting omkring sit hjem, kan man dog også godt selv stå for algerens.

Vælger man at gøre det selv, er det også en god idé at være opmærksom på, at det, man får købt til at rense de ramte overflader med, ikke er fyldt med giftig kemi. Så risikerer man nemlig at gøre mere skade end gavn.