Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke altid bare lige sådan at få solgt sin bolig, det kræver ofte en ejendomsmægler. En ejendomsmægler sørger for at alle de faktorer der skal være på plads for et ejendomssalg, så også er på plads.
Det indebærer både billeder, video, præsentation, opslag af boligen og et sted folk kan få øje på at boligen er til salg.  Vigtigst af alt kræver det en ordentlig salgstekst. Her vælger de fleste ejendomsmæglere at out source denne del til bureauer der har professionelle tekstforfattere til at skrive sådan nogle typer tekst. Hvis du er ejendomsmægler eller bare selv gerne vil have skrevet en salgstekst af din bolig, kan vi stærkt anbefale Esoft.
Esoft har mange års erfaring indenfor boligbeskrivelser, og har skrevet over 40 millioner ord, om boliger i hele landet, og ved derfor hvordan hver enkelt bolig skal beskrive bedst muligt.
Du kan se mere om Esoft og deres boligbeskrivelses tekstforfattere her. 

Video og billeder 

Det er også vigtigt at man får taget flotte lyse billeder og videoer af sin bolig, samt landskabet omkring boligen, det kan være der er en legeplads, en svømmehal, hav eller andet attraktivt i nærheden af boligen, som kan være med på billederne og videoen.
Sørg for at boligen er rengjort og pænt opstillet når der skal tages billeder og video. 

Præsenter din bolig 

Vigtigt er det også at du får præsenteret din bolig for potentielle kunder. Det kan gøres ved at holde åbent hus, lav et Facebook opslag med billeder, videoer og beskrivelser. En ejendomsmægler kan også sørge for at få lavet nogle opslag med evt. Åbent hus arrangement.  

Sørg også for at prisen er realistisk i forhold til udbud og efterspørgsel, hvad koster andre lignende boliger i området? Du skal også være tålmodig da et bolig salg godt kan tage lang tid. Så har du travlt med at komme af med boligen, skal du måske sætte den billigere end du normalt ville sætte det. Så hvis du har god tid kan du helt klart få mere for boligen.