Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er flere forskellige måder, man kan finde sit kommende hjem på. Nogen vælger den mest konventionelle metode, hvor de finder et hus de kan lide igennem en ejendomsmægler, imens andre vælger at få bygget et helt nyt hus. Fordelen ved at få bygget et helt nyt hus er selvfølgelig, at man mere eller mindre kan få designet huset præcist som man vil. I den sammenhæng kan man også få gjort huset langt mere moderne og intelligent, end hvis man havde købt et ældre hus hos ejendomsmægleren. Få dit intelligente hjem bygget her.

Miljøvenligt hjem

Når man bygger et hjem ved hjælp af den nyeste teknologi, så er man også sikke på, at hjemmet er designet til at benytte så lidt energi som muligt. Dette vil sige, at hjemmet er intelligent isoleret, så det er minimalt hvor meget varme der går til spilde. Alle de elektroniske installationer som er gjort i hjemmet er naturligvis designet således, at de for det første kan holde i mange år uden at skulle udskiftes, og for det andet ikke kræver så meget strøm for at fungere optimalt.  

Intelligent lys

De fleste af os kender lyset i hjemmet som værende noget, man tænder for på en kontakt, når man træder ind i rummet, men der findes mange andre måder at få lys i hjemmet på. Man kan få installeret bevægelses sensorer som tænder for lyset så snart, man træder ind i lokalet. Man kan også dæmpe lyset eller gøre det skarpere ved hjælp af en fjernbetjening. En hel tredje mulighed er dog at koble lyset op på sin Wi-Fi, så man ved hjælp af internettet kan styre lyset i samtlige rum i hjemmet på en gang.

Intelligent varme

Når de fleste skal styre varmen i deres hjem, bliver de nødt til at stille på selve radiatoren for at opnå den ønskede temperatur. En mere intelligent løsning er dog at koble husets centraltermostat til sit Wi-Fi, så man kan styre samtlige rums temperatur ved hjælp af en app på sin telefon.