Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Med et trådløst stegetermometer er du sikker på, at din steg aldrig kommer til at få for meget igen. Du kan nemlig holde øje med den, imens du konverserer med gæsterne til din sommerfest. 

Vinteren er en saga in spe. Snart er den borte, og forårets lune vil atter overtage styringen. Det er vi mange, der glæder os til. Især os grillentusiaster, der måske ikke engang har stillet grillen væk, men faktisk brugt den flittigt over vinteren.

Os, der trodser vind og vejr for at sikre vores familiemedlemmer et anstændigt (grillet, selvfølgelig) stykke kød at sætte tænderne i, således de ikke forfalder til udelukkende at indtage ‘indendørsretter’.

Din steg kommer aldrig til få for meget igen

Uanset, om du griller året rundt, eller det udelukkende finder sted om sommeren, når det er varmt udenfor, så bør du investere i et stegetermometer, der kan tilkobles din smartphone, så du let kan holde øje med stegen. Det har mange fordele. På den måde slipper du eksempelvis for, at din steg får for meget til sommerfesten. Du slipper også for at stå udenfor, når du griller om vinteren, hvis du er til den slags.

Det er med andre ord rigtig smart, og du vil aldrig igen opleve, at din steg — eller hvad du nu foretrækker at grille — brænder på, får for lidt, eller på anden vis ikke bliver, præcis som du gerne vil have den.

Prisen afhænger af type og funktioner

Der findes mange forskellige varianter af det trådløse Bluetooth-stegetermometer. Blandt andre har Weber produceret en version, der kan købes hos de fleste bygge- og supermarkeder. Det kan ligeledes købes over nettet.

Priserne er meget varierende, og hvor meget dit nye stegetermometer skal komme til at koste afhænger af, hvilke funktioner du gerne vil have, samt hvor langt det trådløse signal skal række.