Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi er gået ind i et nyt år og ser derfor tilbage på, hvilke gulve, der i 2019 var populære blandt danskerne. Til dette formål har vi forhørt os hos en af landets største gulvforhandlere FlotteGulve.dk, der har et stort udvalg af gulve i mange forskellige gulvtyper.

De mest populære gulve

Det mest solgte gulv hos FlotteGulve.dk i 2019 var laminatgulvet Frida, der med sit smukke og vellignende lyse trælook var et populært gulv til både projekter og den private bolig.

Et andet meget populært valg var klinken Beton Gris og i det hele taget var klinker med et rustikt betonlook yderst populære i det forgangne år.

At et lyst trægulv eller et gulv med et lyst trælook samt en grå klinke er at finde i toppen over de mest populære gulve i 2019 er næppe en overraskelse, da lyse trægulve og grå klinker er klassikere, der år efter år hører til blandt de meste populære gulve.

Derfor er et godt tip, hvis du går med ønsker om at sælge din bolig indenfor en kort årrække også at vælge lyse trægulve, laminatgulve med et lyst trælook og grå klinker. Da disse falder i manges smag og i hvert fald som minimum ikke afskrækker en potentiel køber.

De mest populære gulvtyper

Der bliver altid solgt en hel del trægulve og klinker, men i 2019 er der også blevet solgt rigtigt mange laminatgulve, hvilket formodentlig skyldes en kombination af et laminatgulvs mange praktiske egenskaber samt at mange laminatgulv i dag er så vellignende, at de til forveksling ligner ægte klinke- og trægulve.

Hos FlotteGulve.dk har man også oplevet af en del af årsagen er at laminatgulve i stavparketformat med kliksystem er kommet på markedet for nogle år siden. Dette gør det nemmere selv at lægge et smukt sildebensgulv, hvilket har fået mange til at vælge denne gulvtype.

Også vinyler med kliksystem var et populært valg i 2019. Igen skyldes en del af populariteten formodentlig de mange praktiske egenskaber som denne gulvtype har. Men også de mange designmuligheder samt at et vinylgulv med kliksystem modsat et traditionelt vinylgulv ikke skal fuldlimes til undergulvet, har været med til at gøre denne gulvtype populær.