Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I det digitale samfund som vi lever i, kommer der hele tiden nye intelligente løsninger som kan hjælpe os igennem hverdagen. Flere af disse påfund er så simple, at vi ikke behøver andet end at downloade en app. Imens andre kræver lidt mere end det. Der er flere ting, som mange uden problemer kan installere selv. Men ofte bør man lige ringe efter en elektriker, inden man giver sig i kast med installationen selv. Du kan finde din lokale elektriker i Holbæk her.

Installation af solceller

Solceller er ikke bare smarte, men de hjælper både os med at sparre penge og miljøet med at sparre energi. Det kræver ikke andet end et bestemt antal m2 solceller på taget, eller hvor man nu vil have dem. Men selvom det måske ikke ser ud af meget, så kan man om sommeren sparre flere tusinde kroner månedligt. Dette er en fremtidssikret løsning. Der går nemlig ikke mange år, før vi utvivlsomt alle skal have solceller eller lignende på vores ejendom.

Intelligent lys

Intelligens er noget mange af os mennesker har, men i takt med den digitale udvikling, har begrebet intelligens fundet vejen til teknologien. Dette betyder at den pågældende gadget nemt kan kontrolleres af os eller fungerer helt selv. I dette tilfælde er der tale om intelligent lys. Lys man kan styrer via en app på sin telefon eller tablet, eller lys som automatisk styrkes eller dæmpes afhængigt af tiden på døgnet. Man kan nemt selv installerer en normal el – pære, men intelligent lys skal der ofte en elektriker til.

Elektronisk sikkerhed

De fleste danskere i dag har bare en helt normal lås, og nogen har en alarm. Men med en elektronisk dørlås, vil man være endnu mere sikker. Med en elektronisk dørlås kan man selv bestemme, om man vil benytte sig af en klassisk nøgle, kode, kort eller måske sin smartphone. Låsen er svære at bryde op end en normal lås, og vælger man en kode, vil man aldrig få stjålet sin nøgle.