Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Siden 2013 har Samsung produceret en lang række telefoner med såkaldt NFC-teknologi, der giver telefonen mulighed for at printe tekst og billeder direkte fra sin smartphone eller tablet. Samme teknik anvendes til Rejsekortet, der registrerer ture, når den rejsende har sit kort i nærheden af en stander på togstationen.

Samme teknologi kan du altså også bruge i telefoner — og siden 2013 er der flere andre producenter, der desuden også har lanceret telefoner med denne teknologi indbygget. I Samsungs telefoner skal der først installeres en app, som efterfølgende skal aktiveres af NFC-kontakten i telefonen.

Det er dog vigtigt at nævne, at denne teknologi skal være en integreret del af telefonen, før det kan lade sig gøre. Det bliver spændende at se, hvor mange telefoner, der i fremtiden har denne funktion indbygget.

Det papirløse samfund bliver aldrig en realitet

Der er meget computerbrug, der er flyttet over på mobile enheder som iPad, iPhone og andre telefoner og tablets. Men meget tyder på, at det ikke kommer til at overtage det papirløse indlæg.

Og det har blandt andet noget at gøre med, at du nu kan printe direkte fra din telefon. Du sender med telefonen et signal til din printer, der gør det muligt at printe. Og det er altså smart, da mange ikke længere har en computer i hjemmet, hvorfra de kan printe. Ikke desto mindre, er det nødvendigt at kunne printe en gang imellem.

Du kan enten anvende en trådløs printer, men du kan også anvende dem på eksempelvis en Canon-printer med almindelige printerpatroner. Om denne teknologi kommer til at dominere markedet, kan vi endnu kun gisne om, men det er helt sikkert en teknologi, der vil vinde stor fremgang de kommende år.