Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er nok ikke nogen tvivl om, de fleste af os ønsker at være trygge i vores hjem. Tryghed er mange ting, og der er forskelle på, hvordan vi føler os mest trygge. En af de ting som teknologien har givet os, er en lang række muligheder for at overvåge vores hjem, også hvis vi er på den anden side af jorden. Overvågningssystemer og alarmsystemer er blevet uhyre populære, også selvom antallet af indbrud ikke har været nævneværdigt stigende.

Herunder kan du se nogle eksempler på, hvordan man kan sikre sit hjem med moderne teknologi.

Overvågningskamera

Der findes flere hundrede hvis ikke tusinde forskellige systemer inden for overvågning, og de findes i stort set alle prisklasser og kvaliteter. Nogle af forbundet med sikkerhedsfirmaer, mens andre udelukkende optager og ikke kan bruges til meget andet end dokumentation.

Der findes også mange kameraer der kan forbindes med din smartphone, så du via en app, kan følge med i hvad der sker i dit hus. Nogle alarmsystemer tilbyder også, at man får en besked eller notifikation, hvis et kamera er blevet aktiveret.

Overvågningskameraer har typisk også en forebyggede effekt, da tyve ikke overraskende hellere tvil bryde ind et sted, hvor de ikke kan blive identificeret.

Adgangskontrol

Der er sket en stor udvikling med måderne vi kan sikre vores hoveddør og garager på. Alarmsystemer der kræver at man indtaster en kode, eller garageporte (som disse), der kræver fingeraftryk for at åbne.

Der er findes også et bredt udsnit af apps, der kan tilkobles din hoveddør, så du kan låse døren op med din app, eller kun komme ind hvis du har din telefon i lommen.