Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke altid nemt at vælge hvilken port der skal i den nye garage, det kan være du/I lige har fået bygget en ny garage/carport. Der skal måske en port i, men ved ikke om det skal være en klap op, rulleport eller noget der skal fjernes. Hvad med materialerne? Det kan være svært at vælge hvilke af portene der skal bruges, og hvilke der er mest holdbare. Find din garageport her.

Rulleporte

Er du til fjernstyrede ting, hvor du kan trykke på en knap i bilen for at lågen åbner? Så er det helt sikkert du skal have fat i en rulleport. Os danskere er blevet mere og mere dovne med tiden, så hvorfor ikke få fat i et smart system. Porten kører på skinner i loftet, så det er ikke fordi det kræver ret meget. Du kan sagtens få fat i nogle porte med vinduer i toppen eller hvad du ønsker, det er ofte lavet i træ, med en belægning af glas/plastik. Det er meget forskelligt hvilket materiale det er i.

Klap op porte

Nogle ønsker også klap op porte, som er lavet af planker eller lign, hvor der er en karabinhage på, så den skal lukkes op, enten med karabinhagen eller med lås/nøgle. Det er smart, eller ikke hvis du skal ind med bilen, for så er det nødvendigt du stiger ud af bilen, og derefter låser op, og ind i bilen og ind og parkere. Det er lidt mere bøvlet. Men også sikkert, da du ikke bare skal trykke på en knap. Mange ældre mennesker bruger den metode, da det er enkelt, og gammeldags. Der er vel altid tid til at lukke og låse, selvom vejret er dårligt. Materialet holder også bedre end glasfibre i og med det nemt kan blive smadret.