Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er rigtig mange, der tænker meget over deres arbejdstilling, når de foretager deres almindelige arbejde. Der er mange der har ergonomiske kontorstole og skriveborde og går meget på i den korrekte siddestilling og lignende. Der er mange, der går så meget op i det, at de helt glemmer at have fokus på det andre steder i deres hjem.

Ligesom man siger, at de fleste ulykker sker i hjemmet, så er der også rigtig mange der får problemer med skuldre, nakke og ryg på grund af ting de foretager sig i hjemmet i langt højere grad, end at det skyldes arbejde de udfører på deres arbejdsplads.

Især nybagte forældre kan få problemer med ryg og nakke, da små børn involverer en lang række bevægelser og stillinger, som man ikke var vant til at lave inden man fik børn. Der er meget af dette, der ikke er til at lave om på, da man ikke kan undgå at tumle rundt på gulvet med barnet.

Et sted hvor man også kommer til at tilbringe mange timer, og hvor kan rent faktisk KAN gøre en forskel er ved puslebordet. Små børn skal skiftes ofte – sådan er det bare. Det er et faktum. Et andet faktum er, at der er rigtig mange par, hvor der er stor forskel på højden på mand og kvinde, hvilket betyder, at et puslebord der passer i højden på mor ofte ikke passer i højden på far. Mor skal måske stå på tæer, mens far skal bukke sig uhensigtsmæssigt langt ned.

Betragt puslebordet som en arbejdsplads – her er der mange der har et hæve sænkebord, og det kan være en rigtig god ide at lade dette flytte ind i hjemmet. Det er nemt at lave et almindeligt hævesænkebord om til et puslebordet med et par enkelt trick, som lige at sætte nogle rammer på, der gør at barnet ikke kan trille ned. Du kan også vælge kun at købe stellet og selv montere en passende bordplade.

Det kan lyde lidt underligt, men vi lover, at har du først lavet et intelligent puslebord der kan indstilles efter højde, så kan du være sikker på, at du ikke bliver den eneste i vennekredsen der gør dette.