Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er noget tilfredsstillende ved at lave sine egne ting, hvad enten du er mand eller kvinde. Udover at det er praktisk at være i stand til at løse nogle opgaver selv, er det også billigt, fordi du ikke skal betale andre penge for det. Her er et par tips til gør-det-selv-projekter, som du kan kaste dig ud i.

Byg et nyt spisebord

Det er blevet meget moderne at bygge sit eget plankebord. Måske tænker du, at dine håndværkerfærdigheder ikke rækker til så stort et projekt, men sandheden er, at det slet ikke er så svært, som det lyder. Alt du skal gøre er at tage et smut forbi din lokale trælasthandel og finde nogle planker, du synes om. Du kan oven i købet få dem til at slibe træet ned. Derudover skal du blot sætte plankerne sammen og give det noget olie, så det ikke tager så meget imod fedt og skidt. Til sidst skal du blot finde et par bukke, som monteres på pladen, og så har du ellers et nyt plankebord, som du helt selv har lavet.

Gem ledningerne væk

Et andet projekt som du med fordel kan kaste dig ud i er at skjule de mange ledninger, der ofte ligger langs væggen. Det er ikke særlig praktisk, fordi man hurtigt kan komme til at snuble over dem, og derudover er det heller ikke særligt kønt. Det kan du hurtigt og nemt gøre noget ved, hvis du køber nogle fodlister. Det er simpelt, fordi ledningerne blot skjules bag fodlisterne, som sættes op ad væggen. Find fodlister her.

Sy- og hækleprojekter

Gør-det-selv-projekter behøver langt fra at være fysisk hårdt. Tværtimod er der lige så mange projekter, som du kan kaste dig over, mens du sidder i sofaen. Du kan for eksempel lære at sy eller hækle. Hvis du kan sy eller hækle, er mulighederne mange, fordi du både skal sy pudebetræk, lave dine egne karklude og meget mere.