Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Tider og trends skifter i alle boliger, men især på børneværelserne kan det til tider gå stærkt.

Når de små poder vokser ændres deres interesser også, og ligeledes formes og ændres den personlige stil.

Derfor er det rart at have nogle ting man hurtigt kan skifte ud i indretningen så det følger barnets alder og interesser. Her får du tre gode tips til indretningen af børneværelset

Mal i en basisfarve

Hvis man maler væggene i en klar basisfarve, så kan man hurtigt skifte ting som tæpper, puder, billedrammer, og gardiner ud så rummet får et helt andet look.

Og selv om en 2 årig sætter pris på en prangende gul med blomster så er det ikke sikkert den 8 årige har det helt på samme måde, derfor er det bedre at male i en lys farve og så f.eks sætte plakater eller andet op på væggene med det som lige er in nu og her.

Wallstickers

En ting der er nem at arbejde med og hurtig at skifte ud er f.eks. wallstickers.
Man kan stort set få wallstickers i alle farver og fra alle temaer. Nogle steder kan man endda designe sine egne wallstickers, så her er det kun fantasien der sætter grænser.
Det gode er at de heller ikke koster ret meget, så når interessen skifter fra f.eks. Peter plys og over til Fortnite wallstickers, så er det hurtigt og billigt at skifte dekorationen på væggen ud.

Møbler der følger barnet

Kig efter møbler med mere end en funktion, f.eks. et puslebord der senere kan laves om til en kommode, en stol og et bord der kan hæves og sænkes i højden i takt med at barnet udvikler sig osv. Det er en god ide at kigge efter møbler, der kan justeres i takt med at barnet vokser.