Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For langt de fleste kommer det ikke som en overraskelse, at rygning er en af de mest usunde vaner, som man kan påtage sig. Omkring 14.000 danskere dør hvert år af sygdomme som er fremtvunget af cigaretrygning, disse sygdomme inkluderer blandt andre hjertekarsygdomme, mund- og halssygdomme og kræft. Men rygning er ikke kun farligt for ens helbred, men det er også farligt for ens hjem.

Gule vægge

Når man i mange år har røget indendørs, så vil man begynde at kunne se, hvordan røgen påvirker hjemmets æstetiske udtryk. De affaldsstoffer, som udenfor kan svæve væk uden at sætte sig på ting sager, har jo ingen steder svæve rundt, når de frigives indenfor, derfor sætter affaldsstofferne sig på loftet, væggene, i møblerne osv. Dette kan man se ved den karakteristiske gule farve som måske er lettest at se, hvis man i forvejen har hvide vægge. Hvis man absolut må have sin nikotin indenfor foran fjernsynet, kan man skifte til en e – cigaret som ikke efterlader de samme grimme spor. Læs mere her.

Gammel røg

Huset eller lejligheden bliver dog ikke bare grim at se på, men den bliver også direkte sundhedsskadelig at befinde sig i. Den gamle røg indeholder nemlig stadigvæk et utal af farlige stoffer, som man hverdag går og indånder. Derfor bliver man fortsat skadet af cigaretterne, selvom man måske for længst har lagt dem på hylden. For at komme af med den gamle røg, kræver det en omfattende rengøring som kræver, at man skiller sig af med sine gamle møbler og sit gamle tapet og vasker huset grundigt af flere omgange.

Sværere at sælge igen

Men det er ikke kun en selv og sin familie, som man skal tilfredsstille, hvis man en dag vil sælge, kan det blive svært, hvis det er tydeligt, at der er blevet røget i hjemmet. Der er nemlig mange som fravælger huse fordi det er tydeligt, at der er blevet røget indenfor.

EFTERLAD ET SVAR