Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er din hvide væg begyndt at se lidt trist og kedelig ud, men har du ikke lyst til at bore huller i væggene til ophængning af billeder blot for at skulle male hullerne over senere? Wall stickers er svaret på problemet, da man nemt kan påføre dem på væggen og tage dem ned igen uden det efterlader spor på væggen.

På nette kan man finde et hav af forskellige wall stickers at vælge mellem, alt fra samtlige motiver og billeder til tekst og citater. Det er den perfekte måde at give lidt karakter til en ellers kedelig væg og vise din personlighed frem på en helt unik måde.

Vælg mellem motiver eller tekst

Som sagt er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan man gerne vil dekorere sin væg, hvad enten det er pangfarver med masser af glitter eller i monokrome sort og hvide farver. Det er også altid en god idé at sætte et par af sine yndlingscitater op på væggen, så man altid kan se op på dem og minde sig selv om ordene.

Man kan også sætte en sjov joke på skrift på væggen, som vil uden tvivl være en ice breaker, hvis der en dag kommer nye mennesker ind i din lejlighed til en fest eller middag.

Se for eksempel det store udvalg af forskellige slags wall stickers på http://www.nicewall.dk.

Intet er fuldstændig permanent

Hvis du kommer til at fortryde at sætte en wallsticker op, hvis enten den ikke har den rette størrelse eller hvis du synes det ikke ser så pænt ud, er det heldigvis ikke permanent. Man kan nemlig sagtens pille dekorationen ned igen uden at det har gjort skade på væggen og du kan sætte hjernen i blød over hvilken anden wall sticker skal klistres op på væggen.